Reserveren met een groep

Vanaf 18 februari is het zover, de anderhalve meter gaat eraf! Dat betekent dat we ook weer groepen reserveren. Heeft u interesse om met een groter gezelschap bij ons te reserveren, dan zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar bij ons.

Zo kunt u ervoor kiezen om voor een Lunch Du Midi te reserveren. Hierbij wordt er een lange tafel gedekt, komt er een grote pan warme soep op tafel en kunt u zelf brood snijden met keuze uit verschillende soorten luxe beleg. We serveren kroketten (ook in vegetarische optie) en komt er wat zoets op tafel voor bij de koffie. Er zullen verse sappen op tafel komen te staan en daarnaast is er nog keuze uit warme of koude dranken (één per persoon).

De Lunch Du Midi is vanaf acht personen te reserveren.

18,50 p.p.

 

Wilt u toch liever komen dineren bij ons, dan kan dat uiteraard ook!

Wij nemen grotere gezelschappen tot 30 personen aan. Hierbij is er tot 10 personen mogelijk om a la carte te bestellen. Vanaf 11 personen zal er van een kleinere menukaart een keuze gemaakt kunnen worden. 

Voorbeeld van deze kaart vindt u hier.

Zin gekregen om gezellig bij ons langs te komen? U kunt uw reservering online bij ons plaatsen of telefonisch contact met ons opnemen of er een plekje voor u is.